روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
جمعه ۲۹ شهریور ۱۳۹۸
نظارت و بازرسي 70 گروه مركز بهداشت استان اصفهان از محل طبخ نذورات
 
مدير گروه مهندسي بهداشت محيط استان اصفهان گفت:70 اكيپ نظارت در استان به جز دانشگاه علوم پزشكي كاشان در سه نوبت به صورت روزانه از محل هاي عزاداري و طبخ غذا بازرسي به عمل مي آورند.
به گزارش خبرنگار گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،سيد مهدي ميرجهانيان مدير گروه مهندسي بهداشت محيط استان اصفهان با اشاره به نظارت مركز بهداشت بر مراكز عرضه و توزيع مواد غذايي و همچنين نذورات در مناسبت هاي خاص، اظهار داشت: از يك ماه قبل از محرم، جلساتي با اتحاديه هاي مرتبط، مراكز پخش برنج، حبوبات، خرما و ...، ارگان هاي مسئول، اداره دامپزشكي، تعزيرات و آتش نشاني برگزار شده و هماهنگي هايي براي اقدامات ايمني، بهداشت محيط و مواد غذايي، مديريت مراكز توزيع نذورات و مراسم عزاداري انجام شد.

او افزود: يكسري اقدامات در مراكز عرضه عمده مواد خام غذايي از جمله بازرسي و نظارت از مغازه ها و عمده فروش ها صورت گرفت و در صورت نياز اخطاريه دادند و اقلام غير قابل عرضه فاسد يا مشكل دار را از چرخه مصرف خارج و يا نمونه برداري كردند.

مدير گروه مهندسي بهداشت محيط استان اصفهان با بيان اينكه از پنجم شهريور، بازرسي و نظارت به صورت ويژه آغاز شده است، گفت: 70 اكيپ نظارت در استان به جز دانشگاه علوم پزشكي كاشان در سه نوبت به صورت روزانه از محل هاي عزاداري و طبخ غذا بازرسي به عمل مي آورند.

او تصريح كرد: حدود 5 سال است كه آموزش هايي براي برگزار كنندگان مراسم عزاداري در زمينه بهداشت مواد غذايي و نذورات برگزار مي شود و اين مساله بين همه جا افتاده و كارت بهداشت را قبل از ماه محرم دريافت مي كنند و از اين نظر نگراني كمتري داريم.
 
تاریخ: ۱۱/۰۶/۱۳۹۸