روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
دوشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۷

رفع بوي بد دهان با اين روش
 
متخصصان علوم پزشكي در يك مطالعه جديد دريافتند كه چاي زنجبيل مي تواند به رفع بوي بد دهان كمك كند.
به گزارش نامه نيوز آنها معتقدند كه فقط يك نوع ماده شيميايي موجود در زنجبيل مسئول اين تاثير مثبت است. در واقع همين ماده شيميايي عامل طعم تند اين ريشه خوراكي است. متخصصان دانشگاه فني مونيخ در آلمان حين آزمايش روي تاثير مواد غذايي بر مولكول هاي بزاق دهان دريافتند كه ماده شيميايي موسوم به " جينگرول" موجود در زنجبيل آنزيمي را در دهان تحريك مي كند و اين آنزيم به نوبه خود موجب شكسته شدن و از بين رفتن موادي كه عامل بوي بد دهان هستند مي شود. به گزارش ديلي ميل، كارشناسان سلامت مي گويند اين يافته مي تواند منجر به توليد انواع خميردندان و دهانشويه با استفاده از اين ماده خوراكي تند و طعم دار شود.
منبع خبر:
نامه نيوز
   تاریخ: ۰۸:۲۰ - ۲۱/۰۵/۱۳۹۷   بازدید: ۲۹